Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta toarnă 'gaz pe foc' în privința impozitării darurilor de la nuntă: 'Să înceapă cu Dragnea Jr. - cu nașul Stănescu și Socrul Mare Daddy'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Victor Ponta susține că impozitarea darurilor de la nuntă este greșită ca principiu. Ba mai mult, fostul premier susține că ANAF-ul ar trebui să înceapă verificările chiar de la nunta lui Dragnea Junior, fiul lui Liviu Dragnea.

Citește și: Robor o ia RAZNA din nou - Nivel maxim atins ASTĂZI, după două luni de zile

„Să greșești este omenește - să perseverezi în greșeală... Ideea cu impozitarea darurilor de la nuntă este greșită ca principiu (toți mergem la 100 de nunți și dăm un cadou iar cei 100 la care am fost vin la nunta noastră - nu e vorba de o operațiune clasică prin care obții venituri că nu te însori în fiecare zi) / este ilegală și imposibil de aplicat. Nu înțeleg de ce unii oameni nu învață niciodată măcar din propriile greșeli ( nu am uitat cum am vrut să impozitam bacșișul de la restaurante și a ieșit un haos - până am dat înapoi)! Ps - dacă tot le-a venit această idee creată ANAF cred că ar trebui cu înceapă cu verificarea și impozitarea darurilor de la nunta lui Dragnea Jr - cu “Nașul” Stănescu și Socrul Mare Daddy (plus 1000 de invitați veniți de frică să nu fie scriși pe lista neagră că au chiulit) sigur că acolo nu a fost o nuntă ci o adunare ca în filmele cu mafioți sicilieni, iar darul de nuntă poate că a fost o mită pentru Socrul Mare să îi țină sau să îi pună în funcții pe “nuntași”, iar banii de la Nașul Mare poate au fost o clasică spălare de bani, plus că nu știu altă nuntă în România la care darul a fost între 1000 și 10.000 euro ! Hai Mișa - ai curaj?", a scris Victor Ponta pe Facebook.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.