Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL atacă Guvernul: Se mișcă mai încet decât premierul operat

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că 'doar o guvernare nefuncţională se laudă cu inaugurarea a 10 kilometri de autostradă' şi cu 'realizarea' de a avea întârzieri de un an şi jumătate în adoptarea unor programe, precum Programul Operaţional Infrastructură Mare.

'Doar o guvernare nefuncţională se laudă cu inaugurarea a 10 kilometri de autostradă (Nădlac-Arad), deşi nu are niciun merit pentru acest lucru. Niciun centimetru de autostradă nu a văzut lumina zilei datorită acestui Guvern, care se mişcă mai încet chiar şi decât premierul operat şi repatriat', a scris, sâmbătă, Alina Gorghiu, pe Facebook.

Ea susţine totodată că 'doar o guvernare nefuncţională, se poate lăuda cu 'realizarea' de a avea întârzieri de un an şi jumătate în adoptarea unor programe, cum este, de exemplu, Programul Operaţional Infrastructură Mare'.

'Premierul Victor Ponta a declarat că şi-a lăsat chiar şi perciuni pentru a fi sigur că în timpul exilului, acesta va fi adoptat de către Comisia Europeană, deşi acest lucru trebuia să se întâmple de acum 18 luni', adaugă Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că, înainte de plecarea în Turcia pentru operaţia la genunchi, i-a spus lui Ioan Rus că îşi va lăsa barbă şi nu se va mai rade până când Master Planul pe Transporturi nu va fi aprobat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.