Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta traseaza primele sarcini ministrilor. Guvernul, din nou in fata Parlamentului

ponta guvern

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor in sedinta de Guvern de miercuri sa stabileasca pana la sfarsitul lunii ianuarie o serie de prioritati pe care vor sa le implementeze in 2015-2016. El a precizat ca aceste prioritati vor fi prezentate Parlamentului la inceputul lunii februarie.

"Vreau să vă rog pe toți ca, până la sfârșitul lunii ianuarie, fiecare ministru să vină cu prioritățile sale pentru 2015-2016, câte sunt 2-5, pentru ca în prima săptămâna din februarie să le prezentăm Parlamentului.
Vrem să prezentăm Parlamentului ce ne propunem pe fiecare domeniu în parte; ieri am început cu Armata, așa cum am făcut din 2012, în fiecare an, mai mulți bani pentru Apărare, trebuie să continuăm și în 2016.
A doua prioritate: fondurile europene. La ora 15.00 o să invităm presa la o întâlnire cu ministrul Fondurilor Europene și cu ministrul Agriculturii, cu ministrul Finanțelor, ca să prezentăm stadiul la care am ajuns, de la 6% la coeziune și 40% la agricultură, azi suntem la 52% la coeziune și 87% la agricultură, dar și ce ne propunem în 2015-2016", a spus Victor Ponta.
El a mai precizat printre prioritati combaterea evaziunii fiscale si repararea inadvertentelor legislative ca situatii de tipul impozitarii alocatiilor copiilor de catre ANAF sa nu se mai repete.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.