Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, urare pentru Băsescu, după atacul fostului preşedinte la Ilie Sârbu

ponta basescu

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Târgu-Jiu, întrebat cum comentează afirmaţiile fostului preşedinte Traian Băsescu referitoare la faptul că primele contracte cu firma austriacă Holzindustrie Schweighofer au fost alocate în 2003, că îi urează fostului şef de stat "cât mai des şi cât mai curând să fie lângă doamna Udrea".

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat joi, într-o emisiune la B1 tv, că "în realitate, rădăcinile problemei firmei austriece sunt în 2003".

"În timp ce domnul Victor Viorel Ponta era şef al Corpului de control, tata socru (Ilie Sârbu - n.r.) era ministru al Agriculturii, iar actualul director al Regiei Romsilva era secretar de stat în Ministerul Agriculturii, responsabil cu pădurile. Aceştia sunt cei care au patronat contractul actual, contractul pe 10 ani", a afirmat Băsescu.

În intervenţia sa la B1 tv, fostul preşedinte a apreciat că premierul Victor Ponta a dorit, prin declaraţiile legate de "lobby-ul" făcut de unii liberali în favoarea firmei austriece, să arunce peste "gardul Cotroceniului" o problemă care nu este a actualului şef de stat, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.