Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poreclele principalilor candidați la alegerile prezidențiale

administratia prezidentiala

Duminică, 2 octombrie, se va desfășura primul tur al alegerilor prezidențiale din 2014. Conform sondajelor de opinie avem 5 candidați care vor obține rezultate semnificative. La fel de bine, cei 5 ar putea fi trecuți și cu poreclele pe buletinele de vot, pentru că majoritatea oamenilor ar ști despre cine este vorba.

1. Victor Ponta: premierul a dobândit de-a lungul timpului mai multe porecle. Carieră a făcut eticheta pusă de Adrian Năstase care l-a numit ”Micul Titulescu”. În ultima perioadă, Victor Ponta s-a ales și cu alte porecle din partea adversarilor politici: Mickey Mouse, mincinosul sau ”prima viorea a țării”.

2. Klaus Iohannis: candidatul ACL la prezidențiale a intrat mai recent în bătălia politică la vârf și are mai puține porecle. Printre liberali, Iohannis este poreclit ”Santa Klaus” sau ”Neamțul”.

3. Călin Popescu Tăriceanu: candidat independent la prezidențiale, de-a lungul vremii Tăriceanu s-a ales cu mai multe porecle. Una dintre ele este ”Moliceanu”, iar mai nou, carieră face porecla administrată de Ludovic Orban, care l-a catalogat drept ”scalpul de la cingătoarea pieilor roșii” sau ”liberalul roșu”.

4. Elena Udrea: favorita președintelui s-a ales cu o poreclă care spune totul ”Blonda de la Cotroceni” sau mai simplu ”Blonda”.

5. Monica Macovei: puternic antrenată în lupta împotriva corupției, Monica Macovei nu putea să aibă altă poreclă decât ”Procurorul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.