Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portal românesc dedicat imobiliarelor și turismului de lux

LUXURYIMOB

La fel ca invențiile, și business-urile reușite pornesc de la observarea unei lipse, a unei necesități neacoperite. Alexandru Botez, specialist cu 14 ani vechime în câmpul imobiliarelor de lux, a observat că site-urile și portalurile românești de vânzări sunt prea amestecate, respectiv aduc la un loc clienți și mărfuri din toate zonele, chinezării alături de ceasuri elvețiene, proprietăți în Pipera alături de garsoniere desfundate din Ferentari.

Citește și: LOVITURĂ în PLIN pentru abonații RCS&RDS! Se aplică de mâine - Va fi OBLIGATORIU pentru toți

Situația asta, a dezvăluit antreprenorul, ”afectează, în primul rând, ofertații (agențiile imobiliare, dezvoltatori imobiliari, proprietari de hoteluri și pensiuni de lux), a căror vizibilitate este afectată pe platformele de oferte generaliste. In egală măsură sunt afectați și potențialii clienți din zona de luxury, care întâmpină dificultăți în a localiza într-un mod eficient oferta potrivită. Același lucru se întâmplă și în cazul ofertelor din zona de turism de lux.”

Pe lângă asta, e și meteahna românească de a înfrumuseța discret realitatea, respectiv de a vinde ca proprietăți aristocratice apartamente obișnuite, renovate recent.

Cu ajutorul programului Start-up Nation, plus fonduri proprii,  Alexandru Botez a despărțit apele tulburi ale imobiliarelor și ofertelor de turism, creând un portal destinat exclusiv proprietăților și turismului de lux, LUXURYIMOB (www.luxuryimob.ro).

Portalul adună oferte exclusiviste pe turismul intern (deocamdată), vânzări sau închirieri de proprietăți vechi, proiecte imobiliare noi în zone exclusiviste – cu prețuri care pleacă pentru 2 camere de la 70.000 de euro în tară si 100 000 euro în Bucureşti. Vacanțele de lux includ doar hoteluri de 4, 5 stele sau direct proprietăți de lux.

Citește și: Un fost ministru de Finanțe, trage un SEMNAL de ALARMĂ, după ce Dragnea a cerut ca rezerva de aur să revină în țară

Firma nu se ocupă de tranzacții, ci pune în legătură clienții cu proprietarul, firma imobiliară sau operatorul de turism.

În secțiunea de blog, portalul conține și o zonă dedicată firmelor de design interior, unde firme de top din domeniu au început să posteze deja prezentări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.