Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portalul de înscrieri pentur voluntari la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024 a fost deschis oficial: se caută 45.000 de voluntari

jocuri olimpice

Portalul de înscrieri pentru voluntari la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024 a fost deschis oficial, fiind nevoie de aproximativ 45.000 de voluntari pentru organizarea evenimentelor, au anunțat organizatorii.

Programul de voluntariat este deschis atât persoanelor din Franța, cât și celor din străinătate, cu condiția să aibă vârsta de peste 18 ani la 1 ianuarie 2024, să vorbească cel puțin limba franceză sau engleză și să fie disponibile pentru cel puțin 10 zile în timpul Jocurilor Olimpice și/sau Paralimpice.

Perioada de depunere a candidaturilor se va închide la 3 mai, notează Mediafax.

Cei 45.000 de voluntari ar urma să fie repartizați în toată țara gazdă, în toate locațiile oficiale ale Paris 2024, la Paris, Marsilia, Lille, Nisa, Lyon, Saint-Etienne, Nantes, Bordeaux, Châteauroux și Tahiti.

Aceștia vor avea sarcina de a întâmpina și de a ghida spectatorii și persoanele acreditate, de a asista delegațiile sportive, de a însoți sportivii la locurile de desfășurare a competițiilor și la operațiunile de presă, de a transporta persoanele acreditate, de a sprijini activitățile de cronometrare, de a participa la distribuirea echipamentelor și de a oferi asistență medicală.

În speranța de a oferi fiecărui voluntar un rol care să se potrivească aptitudinilor sale, candidații vor fi rugați să completeze un chestionar online ca parte a procesului de înscriere.

"Există atât de multe motive pentru a vă implica în această aventură și pentru a lua parte la cel mai mare proiect comun din Franța din ultimul secol!", a declarat președintele Paris 2024, Tony Estanguet.

"Înrolarea la Paris 2024 este o oportunitate pentru voluntari. Iar voluntarii sunt, de asemenea, o oportunitate pentru Paris 2024, deoarece aduc entuziasmul, energia și competențele lor.

"Ei sunt fața, sufletul, inima și zâmbetul Jocurilor noastre!"

Jocurile Olimpice de la Paris 2024 vor fi prima ediție a evenimentului care va avea loc în capitala Franței după 100 de ani și sunt programate să se desfășoare între 26 iulie și 11 august, înainte ca Jocurile Paralimpice să se desfășoare între 28 august și 8 septembrie anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.