Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Argentinei, înainte de finala Mondialului: 'Vom încerca să ne facem jocul nostru. Franţa este mult mai decât Mbappe'

twimg.com
Lione-Messi-Argentina

"Franţa este mult mai mult decât Mbappe", a prevenit, sâmbătă, portarul echipei Argentinei, Emiliano Martinez, în ajunul finalei Cupei Mondiale din Qatar, unde selecţionata "Albiceleste" va conta pe starul său Lionel Messi, informează AFP.

"Îl văd pe Messi fericit, la fel ca toţi argentinienii. Este unul din cei mai buni jucători pe care i-am văzut în viaţa mea. Fizic şi fotbalistic, este dificil să faci mai mult decât Messi. El este bine, hotărât", a spus Martinez.

"Dar francezii sunt campionii mondiali şi nu reprezintă un singur jucător. Ei au o excelentă apărare, un mare portar (Hugo Lloris) şi noi ştim cât sunt de puternici în atac, însă vom încerca să ne facem jocul nostru. Franţa este mult mai decât Mbappe", a spus el, scrie agerpres.ro.

"Simţim oamenii alături de noi la fiecare meci, pe fiecare stadion şi avem impresia că jucăm acasă. Ei ne dau sentimentul de a juca în Argentina şi este un mare avantaj care ne-a permis să ne revenim după meciul slab cu Arabia Saudită", a adăugat Martinez.

Franţa, campioana mondială en titre, va juca duminică împotriva Argentinei pentru titlul mondial (Lusail Stadium - Al Daayen, 17:00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.