Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul croat Jelena Grubisic, încă doi ani la CSM București

agerpres
CSM Bucuresti handbal fete

Portarul croat Jelena Grubisic a semnat o nouă înțelegere cu echipa feminină de handbal CSM București, valabilă până în vara anului 2019, a anunțat clubul, luni seara, pe site-ul său oficial, la puțin timp după ce a comunicat prelungirea contractului suedezei Isabelle Gullden. Grubisic (30 ani) a sosit la CSM București în 2015 și a avut o contribuție majoră la câștigarea triplei din sezonul 2015/16, campionat, Cupa României și Liga Campionilor, fiind aleasa ''cea mai valoroasă jucătoare'' a turneului Final 4 de la Budapesta.

''Sunt foarte entuziasmată pentru semnarea prelungirii contractului. Am reușit să câștigăm trofee importante în sezonul trecut și aștept cu nerăbdare să continuăm seria rezultatelor foarte bune. Avem o echipă foarte bună, în continuă creștere, iar fanii sunt cu adevărat minunați'', a declarat Grubisic după semnarea contractului. La rândul său, directorul general al clubului, Alin Petrache, a afirmat: ''Prelungirea contractului cu CSM de către Jelena Grubisic ne dă mari speranțe pentru viitor, ea având un rol important în obținerea performanțelor de până acum ale clubului. Sunt convins că va avea și în continuare un aport substanțial la echipă''.

Grubisic este a cincea jucătoare din actualul lot care își prelungește înțelegerea cu CSM București, după daneza Line Jorgensen, franțuzoaicele Gnonsiane Niombla și Camille Ayglon Saurina și suedeza Isabelle Gullden. Totodată, CSM București a semnat un contract (valabil din vară) cu Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2010 și 2015, aflată în prezent la Buducnost Podgorica, anunţa Agerpres. CSM București și-a asigurat, vineri, calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după 28-26 cu Krim Mercator Ljubljana, pe teren propriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.