Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul de la Beșiktaș a primit ameninţări cu moartea pe social media

adevarul.ro
loris karius

Portarul împrumutat de Liverpool celor de la Beşiktaş, Loris Karius a primit ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare.

Loris Karius, jucătorul împrumutat de Liverpool la Beşiktaş, susţine că a primit mai multe ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare, din partea mai multor indivizi anonimi, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Traian Băsescu îl face praf pe Marcel Vela: Demagogul cu elice a reuşit să-l ajungă pe Ponta şi în demagogie şi în ticăloşie

„Noi, jucătorii, suntem trataţi extrem de ostil pe internet. Dacă aş citi fiecare mesaj, nu aş putea dormi două zile. Este de necrezut ce fac oamenii sub protecţia anonimatului. Îi insultă pe ceilalţi, discriminează şi sunt rasişti. Un profesionist trebuie să îndure asta, dar limita este depăşită când sunt insulte personale sau ameninţări cu moartea”, spune Loris Karius, potrivit Bild.

Karius a fost împrumutat la Beşiktaş după ce, în finala Ligii Campionilor din 2018, a gafat în faţa celor de la Real Madrid. Portarul a fost afectat după ce a primit o lovitură puternică la cap din partea lui Sergio Ramos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.