Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Georgi Kitanov a semnat cu echipa Petrolul Ploiești

 Georgi Kitanov.

FC Petrolul Ploieşti şi-a completat compartimentul portarilor, după ce a ajuns la un acord cu internaţionalul bulgar Georgi Kitanov. Fotbalistul a semnat un contract valabil până la finalul acestei stagiuni, cu clauză de prelungire în eventualitatea promovării, informează site-ul oficial al prahovenilor, potrivit News.ro.

În vârstă de 25 de ani, Kitanov (1.88) a jucat ultima dată tot în România, bifând 12 prezenţe în stagiunea 2019-2020 a Ligii 1, în tricoul Astrei Giurgiu. Portarul bulgar are, în acelaşi timp, şi o experienţă bogată la nivel de prim eşalon în ţara natală (155 de apariţii), acolo unde a jucat pentru Cerno More Varna şi ŢSKA Sofia, cu prima dintre echipe câştigând Cupa şi Supercupa Bulgariei, la finelul sezonului 2014-2015.

Cu prezenţe în meciurile oficiale ale reprezentativelor U21, U19 şi U17, Kitanov a fost selecţionat în câteva rânduri şi la echipa de seniori a Bulgariei, fără să apuce, însă, să debuteze.

Citește și: Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Raed Arafat: Aștept ieșirile dvs. publice în care, cu aplomb egal, să spuneți că vă opuneți desfășurării alegerilor în 6 decembrie

Petrolul l-a transferat definitiv şi pe juniorul Vlad-Adrian Bogdan. În vârstă de 17 ani, Bogdan provine de la ACS Viitorul Cluj, el evoluând pe postul de mijlocaş de bandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.