Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Horaţiu Moldovan şi-a prelungit contractul cu FC Rapid

https://www.amazon.com/
portar

Portarul Horaţiu Moldovan şi-a prelungit până în 2025 contractul cu echipa de fotbal FC Rapid Bucureşti, care expira în vara anului următor, au anunţat, duminică, reprezentanţii formaţiei giuleştene, potrivit Agerpres.

"Rapid şi-a 'securizat' poarta, reuşind să îl convingă pe Horaţiu Moldovan să prelungească contractul pentru încă un sezon. Contractul ce expira în vara anului viitor a fost prelungit până în 2025, astfel că portarul echipei naţionale a României va îmbrăca tricoul Rapidului pentru încă două sezoane", a anunţat FC Rapid într-un comunicat de presă.

"Sunt foarte fericit că voi juca la cea mai iubită echipă din România, cu cei mai frumoşi suporteri, încă doi ani, cel puţin. Mă simt foarte iubit şi apreciat aici, mă simt acasă şi acest lucru îmi dă energia necesară pentru a face lucruri măreţe, alături de colegii mei şi de suporteri. Sunt sigur că ne vom bucura împreună şi de trofee, cât de curând. Hai Rapid!", a declarat goalkeeperul rapidist pentru fcrapid.ro.

Horaţiu Moldovan a apărat poarta echipei Rapid în 89 de partide, în care a primit 97 de goluri.

În vârstă de 25 de ani, Moldovan a venit la Rapid în ianuarie 2021, pe când echipa evolua în Liga a II-a, fiind integralist în acest sezon, când a evoluat în toate minutele din Superligă.

În carieră, Horaţiu Moldovan a mai jucat pentru FC Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timişoara, Sepsi OSK şi UTA Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.