Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Laurenţiu Brănescu a semnat cu echipa greacă Atromitos

Portarul Laurenţiu Brănescu a semnat cu Atromitos, a anunţat clubul care ocupă locul 7 în prima divizie a campionatului de fotbal al Greciei.

Laurenţiu Brănescu, în vârstă de 28 de ani, a semnat un contract valabil până în luna iunie, cu opţiune de prelungire pentru sezonul viitor.

Brănescu, format la juniorii lui Juventus Torino, a fost legitimat până în decembrie la Universitatea Cluj, unde a venit în vara anului trecut de la Farul Constanţa. El a apărat până acum pentru formaţii ca Dinamo Bucureşti, Politehnica Iaşi, Zalgiris Vilnius (Lituania) sau Kilmarnock (Scoţia).

Printre jucătorii lui Atromitos este şi mijlocaşul român Dorin Rotariu, împrumutat de la clubul bulgar Ludogoreţ Razgrad.

Antrenorul echipei este galezul Chris Coleman, fost selecţioner al Ţării Galilor. Sub comanda acestuia, Ţara Galilor a ajuns până în semifinale la EURO 2016.

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, este acum pe locul 3 în campionatul Greciei, la 5 puncte de liderul Panathinaikos şi la 4 puncte de AEK Atena, aflată pe locul 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.