Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul lui Bayern Munchen consideră că este firesc ca jucătorii să accepte reduceri salariale, în contextul actual

www.goal.com
Bayern Munchen

Portarul Manuel Neuer a afirmat că este ceva firesc ca jucătorii să accepte reduceri salariale în timpul crizei provocate de pandemia de coronavirus, după ce fotbaliştii echipei germane Bayern Munchen, campioana en titre din Bundesliga, au acceptat diminuarea veniturilor lor cu 20%, relatează DPA.

''Noi fotbaliştii facem parte dintr-un grup special privilegiat din punct de vedere profesional, pentru care este de la sine înţeles să accepte o diminuare financiară atunci când este nevoie. Bayern are circa 1.000 de angajaţi şi mulţi alţii în jurul clubului care îndeplinesc sarcini importante. Vrem să-i ajutăm cu această decizie şi să le oferim securitate'', a declarat internaţionalul german de 33 ani pentru presa germană, conform Agerpres.ro.

Citește și: Atac furibund al lui Rareș Bogdan: Speculanților, blestemaților, vreți să vă cumpărați masini noi si elicoptere cu prețul vieții unor copii bolnavi de cancer?

Consiliul jucătorilor a ajuns la un acord cu preşedintele Consiliului Director, Karl-Heinz Rummenigge, directorul sportiv Hasan Shalihamidzic şi Oliver Kahn, membru al Consiliului Director, prin care salariile de la echipă şi cele ale oficialilor importanţi vor scădea cu 20%. Banii economisiţi vor ajuta Bayern să evite concedierea personalului temporar sau tăierea salariilor lor.

Neuer şi colegii lui au anunţat deja o donaţie de 2,5 milioane euro pentru cauze sociale create de pandemia de coronavirus.

Citește și: Dr Alexandru Rafila: Probabil spre sfârștiul lunii aprilie se va ajunge la mii de cazuri zilnic!

Căpitanul Germaniei a reamintit că nu trebuie uitat aspectul că figurile proeminente ale sportului se implică în acţiuni de caritate şi în vremuri care nu sunt lovite de criză. Neuer are o fundaţie care susţine copiii defavorizaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.