Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul lui FC Porto, Iker Casillas, și-ar putea încheia cariera după infarctul suferit

Iker Casillas

Iker Casillas (37 de ani), portarul lui FC Porto, a suferit un infarct în timpul antrenamentului de miercuri al formaţiei portugheze, iar spaniolul ar putea fi forţat să îşi încheie cariera, potrivit Mediafax.

Fostul goalkeeper de la Real Madrid a fost transportat de urgenţă la spital şi a suferit o intervenţie chirurgicală. La scurt timp, clubul Porto a emis un comunicat în care a precizat că problema de la inimă a lui Casillas a fost rezolvată şi acesta este în afara oricărui pericol, însă Juan Antonio Corbalan, medic cardiolog şi fost jucător de baschet la Real Madrid, a dat un verdict trist pentru "San Iker": "Nu mai poţi juca fotbal cu un stent coronarian, mai ales ca portar. Iker se va întoarce la o viaţă normală, însă nu va mai putea rămâne un sportiv profesionist", a spus Corbalan, potrivit gianlucadimarzio.com.

Citește și: Tragerea la sorți a turneului de la Madrid va avea loc vineri, de la ora 13:30

În plus, potrivit Marca, mai multe surse din cadrul clubului Porto au dat de înţeles că portughezii vor să se asigure că Iker Casillas va duce o viaţă normală de acum înainte şi nu îi vor grăbi în niciun fel revenirea pe teren.

Sosit în 2015 în Portugalia, Casillas şi-a prelungit contractul cu FC Porto, în luna martie, până în 2020. În actual sezon, campionul mondial cu Spania în 2010 a fost folosit în 42 de partide, reuşind să menţină poarta intactă a lui Porto în 19 ocazii.

Pe lângă Campionatul Mondial şi cele două Campionate Europene obţinute alături de Spania, Casillas are numeroase trofee şi alături de echipa de club. Printre cele mai importante se numără trei triumfuri în Liga Campionilor şi cinci titluri în La Liga, toate alături de Real Madrid, pentru care a evoluat în 725 de partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.