Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Marian Aioani, indisponibil pentru partida echipei naţionale a României cu Macedonia de Nord

www.digisport.ro
nationala

Portarul Marian Aioani s-a accidentat la un antrenament în cantonamentul de la Mogoşoaia al echipei naţionale a României şi a devenit indisponibil pentru partida cu Macedonia de Nord programat, miercuri, la Skopje, în preliminariile CM 2022.

"Din păcate, din cei 26 de jucători convocaţi de Mirel Rădoi pentru acţiunea naţionalei din septembrie, doar 21 vor face deplasarea în Macedonia de Nord. După accidentările lui Tănase, Alibec şi Drăguş, fotbalişti care au părăsit cantonamentul României în aceste zile, a venit rezultatul pozitiv al lui Rotariu la testarea COVID. Astăzi, portarul Marian Aioani, convocat în premieră la nivelul primei reprezentative, părăseşte cantonamentul, nefăcând parte din lotul pentru Macedonia de Nord", informează, luni, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Portarul a suferit o entorsă la glezna dreaptă, iar în urma investigaţiilor efectuate în luni dimineaţă staff-ul medical a concluzionat că acesta nu este disponibil pentru meciul de miercuri, informează Agerpres.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, miercuri, de la ora 21:45, pe Tose Proeski Arena din Skopje, selecţionata Macedoniei de Nord, într-o partidă din cadrul Grupei J a preliminariilor CM 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.