Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Stelei a fost ȘANTAJAT de cămătarii grupării din care făcea parte și o vedetă: Ce sumă i-au cerut cei din 'Dama cu Camelii'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua

DIICOT a destructurat o mare grupare de cămătari, în care erau implicați avocați, executori judecătorești, dar și o vedetă, trompetistul trupei Vunk. Intitulată ”Dama cu Camelii”, gruparea a ajuns și la unul fintre fotbaliștii FCSB, portarul Eduard Stăncioiu.

Jucătorul a căzut în capcana cămătarilor, după ce ar fi cumpărat un teren în Cluj. Deşi le-a plătit acestora 20.000 de euro, tot au încercat să-l execute silit pentru 70.000. Însă, el a scăpat fără să fie păgubit. Asta, pentru că procurorii DIICOT au intrat pe fir, scriu stirileprotv.ro.

Citește și: Decizia care îi va afecta pe toți clienții săi! Ce ÎNCHIDE Vodafone

Suspect: Auzi, a transferat ăla aia, mă mânca-ţi-aş, când ţi-am zis să ne grăbim...(...) O să-i zic aşa: că eu am plecat în vacanţă de Paşti şi am lăsat documentele la ţine la avocatul meu...

Avocat: Da, să-i zici, dom’le i-am lăsat 2000 euro la avocat, ca să înceapă executarea.

Cămătarii voiau să-l execute silit, deşi Stăncioiu le dăduse o parte din bani. În plus, ei încercau să mărească datoria cu 25.000 de lei pentru întârzieri şi aşa-zise cheltuieli cu executorul judecătoresc. Scopul: scoaterea la licitaţie a bunurilor fotbalistului, pentru ca apoi să le cumpere la preţuri derizorii în licitaţii aranjate, prin interpuşi.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis laudă „o investiție unică în România”! Suma uriașă cu care a fost pusă țara noastră pe „harta mondială”

Convorbire telefonică:

Suspect: M-am certat şi cu el vreo oră la telefon (...) Că domne, că nu se face aşa, că eu o să îţi vărs banii, da’ banii aia de cheltuieli nu o să-i vezi niciodată de la mine ...

Liderul grupului infracţional: Da! Cât ai băgat la cheltuieli?

Suspect: Păi i-a băgat ăla 150 de milioane şi nea Popa 100, 250 de milioane (n.r. - lei vechi).

Citește și: Acuze grave la adresa Carrefour! Cum ar „țepui” clienții

Strâns cu uşa, Eduard Stăncioiu a încercat să se înţeleagă cu suspecţii şi să le ofere 10.000 de lei, doar că să oprească executarea silită.

Eduard Stăncioiu: ″Îţi fac mâine plata 10.000 lei, îţi fac hârtia, mi-o semnezi, o trimit şi eu la executor, îi plătesc şi lu’ ăla...(...)deci la tot la 15.000 tot ieşi.”

Citește și: Premierul Mihai Tudose a început ASALTUL! Pe cine a CONCEDIAT șeful Guvernului .

Anchetatorii au aflat că suspecţii urmăreau să îi ia sportivului în schimbul datoriei două apartamente cu o valoare de piaţă mult mai mare.

Contactat de reporterii PRO TV, Eduard Stăncioiu a declarat că a reuşit să scape de cămătari cu ajutorul unui avocat şi că nu doreşte să vorbească despre afacerile sale.

Citește și: Simona Halep a dezvăluit TOTUL despre noua sa investiție! Ce proiect îi va purta numele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.