Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Posibil summit Abe-Trump pe 18 aprilie (sursă)

trump air force one

Prim-ministrul japonez Shinzo Abe finalizează detaliile pentru un summit cu preşedintele SUA, Donald Trump, pe 18 aprilie pentru a discuta strategia înaintea unei propuse întâlniri între liderii nord-coreean şi american, a declarat miercuri pentru Reuters un oficial din partidul la putere în Japonia, informează agerpres.ro

Abe îi va cere de asemenea lui Trump să scutească Japonia de tarife suplimentare impuse la oţel şi aluminiu, a adăugat acest oficial, care a fost întrebat în legătură cu acest subiect şi a cerut să nu fie identificat. 

Exprimându-se în faţa unei comisii parlamentare, Abe a declarat printre altele că produsele din oţel japoneze au făcut ca producătorii auto din SUA să devină mai competitivi şi mai ieftini pentru consumatorii americani. 

Întâlnirea dintre Abe şi liderul american este aşteptată să aibă loc la reşedinţa lui Trump Mar-a-Largo din Florida, potrivit acestei surse. 

Liderul nord-coreean Kim Jong Un urmează să se întâlnească cu preşedintele Coreii de Sud Moon Jae-in în aprilie şi apoi posibil cu Trump în mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.