Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălie sângeroasă pregătită la Herson! Liderul militar rus: 'Militarii se vor bate până la moarte'

The Guardian
Herson soldat rus

„Militarii se vor bate până la moarte”, anunţă miercuri, în direct, la canalul rus Rossiya 24, şeful administraţiei ruse de ocupaţie din Herson, Vladimir Saldo, relatează AFP, informează News.ro.

”Întregul oraş (Herson) va fi păstrat. Însă trebuie să ne asigurăm că civilii sunt în siguranţă”, declară Vladimir Saldo.

”Nimeni nu va abandona Hersonul. Militarii se vor bate până la moarte”, a subliniat el în această intervenţie în direct în Rusia.

Vladimir Saldo a anunţat că intrarea civililor în regiunea ucraineană Herson, aflată sub controlul Rusiei, este ”interzisă timp de şapte zile”.

Autorităţile ruse de ocupaţie din regiunea Herson, în sudul Ucrainei, anunţă miercuri că au început să evacueze civili, la faţa locului, din cauza înaintării trupelor ucrainene, relatează AFP.

”Transferul organizat al locuitorilor către celălalt mal al Niprului a început la Herson”, anunţă într-o postare pe Telegram administraţia de ocupaţie a oraşului Oleşkî, situat în estul Hersonului.

De asemenea, canalul rus Rossiya 24 a difuzat un reportaj în care arată persoane evacuate care se aşează la bordul unor feriboturi pentru a traversa fluviul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.