Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Posibilă revenire de senzaţie în politică. Anunţul lui Liviu Dragnea

captura TV
Dragnea Grindeanu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Sorin Grindeanu asistă la meciul de rugby dintre Timişoara Saracens şi Ştiinţa Baia Mare, care se confruntă în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, duminică seară, la Stadionul Naţional ''Arcul de Triumf'' din Bucureşti. La meci au mai venit Valeriu Zgonea şi Marcel Ciolacu, care au fost invitaţi la finală de către Liviu Dragnea, după cum a afirmat liderul PSD.

Vezi şi: Dragnea şi Grindeanu şi-au mutat tensiunile pe stadion: 'N-am vorbit cu el, suntem adversari'

Vezi şi: Ministrul de Interne, AMENINŢAT: Mi s-a transmis că sunt persoane de care ar trebui să ne temem

"L-am invitat eu, personal. Am vrut să vorbesc cu el şi o să mai vorbesc cu el în seara asta", a spus Dragnea, referindu-se la Zgonea, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă o să se împace cu Zgonea, Dragnea a precizat: "Vreau să văd ce face şi dacă-l pot ajuta cu ceva (...) Ştiu că nu munceşte nicăieri (...) Nu e niciun plan, doar să vorbesc cu el".

Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD anul trecut, după ce a susţinut că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă din fruntea partidului după condamnarea definitivă în Dosarul Referendumul. La scurt timp, acesta a fost schimbat şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. La alegerile parlamentare din decembrie 2016, Zgonea nu a mai candidat.

Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu şi Valeriu Zgonea stau unul lângă altul în tribuna oficială a Stadionului ''Arcul de Triumf'', alături de Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

Timişoara Saracens şi CSM Ştiinţa Baia Mare se confruntă, duminică seară, în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, ediţia 2016-2017, fiind a patra oară în ultimii 5 ani când cele două echipe se vor afla faţă în faţă în ultimul act al competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.