Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poşta Română a încheiat un parteneriat strategic cu Poşta Georgiană, în proiectul hub logistic regional

valentin stefan posta

Conducerile Poştei Române şi Poştei Georgiene au semnat, la Tbilisi, un memorandum de colaborare în domeniul serviciilor poştale, documentul fiind un pilon important al proiectului de dezvoltare regională, în care operatorul român de servicii poştale îşi va pune la dispoziţie capacităţile de infrastructură, sub forma constituirii unui hub logistic regional.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Poşta Română, transmis miercuri AGERPRES, managementul Poştei Române, reprezentat de directorul general Valentin Ştefan, a efectuat, în perioada 12-13 aprilie, o vizită de lucru la sediul operatorului naţional de poştă al Georgiei, reprezentat de Levan Chikvaidze, CEO al operatorului poştal, şi Nugzar Bregvadze, director al Departamentului de Relaţii Internaţionale în cadrul companiei.

Cele două delegaţii au pus bazele unui proiect de colaborare în domeniul serviciilor poştale pentru dezvoltarea unei strategii regionale, bazate pe schimbul de know-how în sectorul IT, dar şi pe dezvoltarea managementului calităţii în privinţa extinderii pieţei de profil, prin diversificarea serviciilor şi produselor poştale, potrivit Agerpres.ro.

"Continuăm să dezvoltăm, împreună cu administraţiile poştale din Europa Centrală şi de Sud-Est, proiecte care să ducă la consolidarea conceptului de hub logistic, în care Poşta Română să poată să îşi valorifice capacităţile propriei infrastructuri de care dispune şi pe care să le poată dezvolta în ritmul dictat de piaţă. Întâlnirile de lucru pe care le-am derulat cu managementul Poştei Georgiene au beneficiat de întregul sprijin al Excelenţei Sale, domnul Răzvan Rotundu, ambasador al României în Georgia, şi al domnului consul Marius Pandelea, cărora doresc să le mulţumesc. Parteneriatul cu Poşta Georgiană este extrem de important, în contextul în care piaţa serviciilor poştale beneficiază de un trend ascendent care trebuie valorificat la nivel regional", a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române.

În cadrul vizitei de lucru, delegaţia română a fost invitată de ministrul Guram Guramishvili la sediul Ministerului Georgian al Economiei şi Dezvoltării Durabile, ocazie cu care au fost abordate subiecte privind parteneriatul dintre cele două ţări în dezvoltarea potenţialului strategic şi atingerea unor obiective cu caracter comercial pe baza extinderii capacităţii de operare a companiilor poştale din cele două ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.