Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poșta Română distribuie pachete de igienă la Baia Mare

www.radiocluj.ro
Poșta Română

Compania Națională Poşta Română a început distribuirea a 50.000 de pachete cu produse de igienă printr-un program de ajutorare a populației, inițiat de Primăria Baia Mare.

Poșta Română a încheiat un contract comercial de distribuire cu Primăria Baia Mare, în baza căruia angajații companiei vor merge către toate locuințele din municipiu si vor împărți locuitorilor pachetele cu produse de igienă puse la dispoziție de Primărie. În cazul în care aceștia nu vor fi găsiți la domiciliu, se va încerca livrarea acestora în ziua următoare, iar dacă nici atunci nu se va putea efectua distribuirea, băimărenii sunt îndrumați să-și ridice pachetul de la oficiul poștal de care aparțin.

“Doresc să le mulțumesc tuturor colegilor mei de pe teren, care fac posibilă implementarea acestui contract într-un timp foarte scurt și care, în acestă perioadă dificilă, depun toate eforturile pentru ca Poșta Română să funcționeze la capacitate maximă”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Angajații Poștei Române care vor face distribuția au fost instruiți în conformitate cu măsurile de prevenire şi limitare a răspândiri a virusului COVID-19 transmise de către Ministerul Sănătăţii. Aceștia vor păstra distanţa de 2 metri faţă de persoanele aflate la domiciliu sau în autoizolare cărora urmează să li se distribuie alimentele. Deasemenea, nu vor intra în locuinţa clienţilor, distribuirea realizându-se la uşă/poartă. Factorii poștali sunt echipați cu măști, mănuși și dezinfectant de mâini.

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, acționar principal și coordonator al Companiei Naționale Poșta Române, își manifestă constant interesul pentru sprijinirea comunităților, în acest caz, prin serviciile furnizate de Poșta Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.