Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Postul de televiziune DIVA va difuza din 14 februarie cel mai nou sezon al serialului Camera de gardă

mediafax
diva universal sigla

Postul de televiziune DIVA va difuza din 14 febraurie, în fiecare zi de marţi, de la ora 21.00, câte două episoade din cel mai nou sezon al serialului american despre medici „Camera de gardă” (2015-prezent). Această a opta serie a fost lansată în septembrie 2022 în SUA şi are 12 episoade, potrivit news.ro

Centrul Medical Gaffney din Chicago este cel mai aglomerat spital din oraş. Împreună, echipa de la „Camera de gardă” va trece printr-o nouă serie de cazuri dificile şi de probe de foc, în haosul din spital care le marchează viaţa de zi cu zi.

Noile episoade îi readuc în lumina reflectoarelor pe eroii deja cunoscuţi: Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss), care luptă constant pentru pacienţii ajunşi la Urgenţe; Dr. Daniel Charles (Oliver Platt), psihiatrul spitalului; Dr. Ethan Choi (Brian Tee), care trece printr-o călătorie complicată de auto-descoperire; Maggie Lockwood (Marlyne Barrett), asistenta-şefă, care se confruntă cu probleme familiale mari; Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson), director executiv în cadrul spitalului, care se asigură că toţi cei internaţi primesc constant îngrijiri de calitate şi sunt trataţi mereu cu compasiune.

Toate episoadele din primul sezon al acestui serial dramatic au avut un singur cuvânt în titlu. Seria a doua a avut episoade al căror titlu a inclus două cuvinte şi tot aşa: în sezonul 8, fiecare titlu episodic este format din opt cuvinte.

Actriţa Patti Murin (Dr. Nina Shore, în serial) este căsătorită, din 2015, cu actorul Colin Donnell (Dr. Connor Rhodes, în serial). Cei doi au jucat împreună în piesa de teatru shakespeariană „Zadarnicele chinuri ale dragostei” (2014), au împreună o fetiţă în vârstă de 2 ani şi acum Patti este însărcinată cu al doilea copil.

Acesta este al treilea serial din franciza centrată pe diferitele servicii publice din oraşul Chicago a creatorului Dick Wolf (celebru pentru franciza „Lege şi ordine”), după „Pompierii din Chicago” (2012-prezent, al cărui sezon 4 va avea premiera pe 20 februarie, pe DIVA, de la ora 15.50, fiind apoi difuzat de luni până vineri) şi „Chicago P.D.” (2014-prezent), dar înainte de „Chicago Justice” (2017).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.