Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Postul TV Diva difuzează filme de Crăciun în care apar Toni Braxton şi Kelly Rowland

televiziune

Toni Braxton şi Kelly Rowland au roluri principale în trei filme ce vor fi difuzate în premieră de postul Diva, în perioada 3 - 5 decembrie, arată News.ro.

Filmul „Crăciunul e în fiecare zi/ Every Day is Christmas” (2018) este programat pe 3 decembrie, la ora 16:00.

Toni Braxton interpretează rolul unei directoare care nu are timp pentru dragoste şi este nevoită să-şi reordoneze priorităţile pentru că trecutul, prezentul şi viitorul ei se intersectează atunci când primeşte o vizită de la mama ei decedată. Ea retrăieşte rănile trecutului, greşelile prezentului şi i se arată un viitor posibil. Din distribuţia filmului inspirat de povestea „Colind de Crăciun”, semnată de Charles Dickens, face parte şi sora lui Toni Braxton, Towanda.

Kelly Rowland este protagonista „Haos de Crăciun/ Merry Liddle Christmas” (2019), care va fi difuzat pe 4 decembrie, de la ora 16:00. Povestea o are în prim plan pe Jacquie, care se străduieşte ca familia ei cu probleme să pară perfectă de sărbători. Ce poate merge prost? Totul atunci când rudele tale nu par să fie de acord cu planul. Cu puţin sprijin din exterior poate că acest Crăciun va aduce pentru această visătoare şi o poveste de dragoste.

Pe 5 decembrie, de la ora 16:00, va putea fi urmărit „Nuntă de Crăciun/ Merry Liddle Christmas Wedding” (2020), cu Kelly Rowland. După ce în primul film Jacquie l-a cunoscut pe Tyler, acum ei încearcă să planifice o nuntă perfectă de Crăciun într-un loc pe măsură. Este drept că planurile lor sunt date peste cap, dar rezultatul final este tot ceea ce nu ştiau că îşi doresc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.