Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Potenţă FINANCIARĂ în Serbia - În plină pandemie un club şi-a plătit jucătorii trei luni în avans

facebook.com
genti cu bani

Un club de fotbal din Serbia, FK Cukaricki, a decis să îşi plătească jucătorii în avans până în luna iunie, într-o perioadă în care majoritatea grupărilor de pe glob încearcă să reducă salariile din cauza impactului economic adus de pandemia de coronavirus, potrivit Agerpres

''FK Mladost Lucani şi FK Indija au promis că vor continua fără tăieri salariale. Există un cub, FK Cukaricki, care a plătit salariile jucătorilor în avans până în iunie. Acesta este un mare exemplu de club fără probleme financiare'', a declarat Mirko Poledica, preşedintele Sindicatului sârb al fotbaliştilor (SPF Nezavisnost), potrivit site-ului FIFPro.

Citește și: Curs BNR, 7 aprilie 2020. Creștere de ultim moment a euro! A trecut pragul de 4,83 de lei

Poledica, fost jucător la Sparta Praga şi Borac Cacak, a precizat că unul dintre cele mai importante cluburi din Serbia, Steaua Roşie, a ajuns în weekend la un acord cu jucătorii privind reducerea salariilor acestora cu 50 la sută până în luna iunie.

''Jucătorii au fost de acord numai cu condiţia ca Steaua Roşie să le plătească toate restanţele salariale până la data de 15 aprilie'', a menţionat Poledica. Oficialul a mai spus şi că de obicei cele două mari rivale din Serbia, Steaua Roşie şi Partizan, se copiază reciproc în luarea deciziilor.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Serbia înregistrase până miercuri 2.200 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 58 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.