Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poveste terifiantă - I-a murit fiul și, după înmormântare, tatăl îndoliat a fost ucis în bătaie de fiul amantei sale

politie bun

Un adolescent de 15 ani a murit într-un accident rutier care s-a petrecut la Scheia. După înmormântare, tatăl îndoliat s-a dus la un bar din localitate și a încercat să-și înece amarul în băutură.

Aici, bărbatul a fost găsit de băiatul în vârstă de 18 ani al unei femei din localitatea vecină, cu care bărbatul ar fi avut o relație.

Între cei doi a început scandalul, iar tânărul l-a lovit pe bărbat până la băgat în comă. Acesta fost găsit pe stradă, într-o baltă de sânge și deși a fost transportat la spital bărbatul a decedat câteva ore mai târziu.

Ulterior, tânărul de 18 ani care l-a bătut pe bărbat a fost arestat și riscă pedeapsa cu închisoarea.

Ce spun procurorii

"În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în noaptea de 03/04.05.2023, în timp ce persoana vătămată M.I. se afla în vizită la rudele sale din comuna Heleşteni, judeţul Iaşi, suspectul S.S.M. i-a aplicat cu pumnii şi picioarele multiple lovituri în zona capului, provocându-i mai multe leziuni, pe fondul unui conflict spontan generat de o presupusă infidelitate a mamei suspectului", arată anchetatorii.

În urma loviturilor primite, victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţe "Prof. Dr. N. Oblu" Iaşi, pentru îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, hematom subdural emisferic acut stâng, comă grad IV, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale, cu şanse minime de supravieţuire.

"Precizăm că în cursul nopţii de 04/05.05.2023 victima M.I. a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Prof. Dr. N. Oblu' Iaşi, urmând ca în cauză să se dispună schimbarea încadrării juridice a faptei", se menţionează în comunicatul citat.

Având în vedere modalitatea şi împrejurările în care se presupune că a fost comisă fapta, suspectul a fost internat în cadrul Institutului Regional de Psihiatrie Socola în vederea efectuării unei expertize medico-legale cu privire la existenţa discernământului acestuia în momentul comiterii faptei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.