Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea cutremurătoare a ultimei victime din Clubul Colectiv: 'Trebuia să ne căsătorim'

Povestea cutremurătoare a ultimei victime din Clubul Colectiv. Tânara Elsa Albu a decedat astăzi, iar bilanţul de la "Iadul Colectiv" a ajuns la 57 de decese. Tânăra avea doar 37 de ani.

De trei săptămâni, fata se afla în stare gravă şi fusese transferată de la Spitalul Sfântul Ioan la Spitalul de Arşi. Anul viitor, Elsa Albu şi iubitul ei plănuiau să se căsătorească şi să aibă un copil.

Citeşte şi: Dan Șova, ADUS CU MANDAT la DNA

Iubitul ei, Dwain Mensah a postat un mesaj cutremurător pe un site de socializare. "Ea este Elsa. A fost lumea mea, iar acum lumea mea s-a prăbuşit. Trebuia să ne căsătorim anul viitor şi ne gândeam să avem un copil. Dacă aveam un băiat avea să poarte numele Gabriel, dacă era fetiţă o numeam Ava. Fiecare minut pe care l-am petrecut în compania ei a fost pur şi simplu perfect. Am iubit-o din momentul în care i-am văzut ochii şi până în clipa în care i-a închis. Vă mulţumesc pentru fiecare mesaj. Sunt sigur că ea ştie cât de mult o iubiţi. Elsa, o să-mi fie dor de zâmbetul tău, de sărutul tău, de atingerile tale. O să-mi fie dor de fiecare părticică din tine, iar viaţa mea nu o să mai fie niciodată la fel. Sper să fii alături de mama ta într-un loc în care o să fii fericită şi sper să ne revedem într-o zi. Te-am iubit, te iubesc şi o să te iubesc mereu.", a scris Dwain Mensah.

Citește și: Antena 3 a dat lovitura: A pus mâna pe actele care arată toate tranzacțiile financiare făcute de Elena Udrea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.