Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea din spatele imaginii cu pompierul de la Crevedia răstoarnă tot ce s-a discutat despre el: Efectiv mi-au dat lacrimile

inquamFOTO
pompier crevedia

Unul dintre pompierii care au intervenit la Crevedia a devenit viral pe rețelele de socializare. În ambulanță, cu ambele mâini bandajate, pompierul pare epuizat. S-a speculat faptul că acest pompier era rănit la mâini pentru că nu ar fi avut mănuși.

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a stat de vorbă cu pompierul, iar acesta i-a spus că și-a dat jos mănușile doar câteva secunde pentru că era foarte cald și transpirase abundent, însă exact atunci s-a produs a doua explozie și l-a surprins fără mănuși.

"Primul lucru pe care-l fac este să ducă mâinile pe față să-și protejeze căile respiratorii. Căile respiratorii sunt importante. Deliberat și-au expus mâinile, nu că n-au avut mănuși, au avut. (...)

Și acum ce să faci? Să-l sancționezi? El își risca viața acolo și a zis că-și dă 15 secunde mănușa jos. Nu s-a inventat mănușa cu răcitor. Omul s-a culcat la pământ și și-a pus mâna pe față. A știut ce a făcut, dar și-a expus mâinile", a povestit ministrul Cătălin Predoiu, într-un interviu pentru DC News.

Mai mult, ministrul a declarat că a rămas profund impresionat şi chiar i-au dat şi lacrimile în momentul în care pompierul, deşi rănit, i-ar spus că abia așteaptă să se facă bine pentru a se întoarce înapoi la misiuni.

"Eu nu sunt ușor de impresionat, dar îmi dădeau lacrimile, când mi-a spus că ”vreau să scap de astea să mă întorc acum înapoi”. Nu înfloresc, nu exagerez, nu mint” a mai spus Cătălin Predoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.