Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea inedită a eroului meciului Franţa-Germania. Sora lui a supravieţuit unui atac terorist

antoine griezmann

Antoine Griezmann a înscris ambele goluri ale meciului Franţa-Germania, din semifinalele Campionatului European de Fotbal. Eroul partidei a avut parte recent de clipe de groază, pentru că sora lui s-a aflat printre cei aflaţi la Bataclan în timpul atacului terorist din noiembrie 2015.

În seara zilei de 13 noiembrie 2015, naţionala Franţei juca la Paris un meci amical cu Germania. Griezmann se afla pe teren în timp ce în afara stadionului aveau loc atacuri teroriste, inclusiv la sala de concerte Bataclan. Sora mai mare a lui Antoine era printre spectatorii concertului trupei americane Eagles of Death Metal când mai multe persoane înarmate au pătruns în sală şi au deschis focul.

Sora lui Antoine Griezmann a supravieţuit doar pentru că s-a întins pe jos şi a rămas nemişcată în timp ce în jurul ei alte persoane erau împuşcate. "Dacă te mişcai, erai împuşcat", a declarat Maud Griezmann pentru The New York Times. "O persoană de lângă mine s-a mişcat şi l-au împuşcat. Pur şi simplu l-au împuşcat şi l-am auzit căzând lângă mine", a mai povestit sora fotbalistului.

Maud Griezmann are 28 de ani, cu trei ani mai mult decât Antoine. şi lucrează ca agent de PR pentru jucătorul echipei Atletico Madrid. "Este o perioadă fantastică pentru Antoine. Este o perioadă fantastică pentru noi toţi", a mai declarat Maud Griezmann.

Vezi şi: Franța a dat lovitură: A eliminat campioana mondială şi joacă finala EURO cu Portugalia / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.