Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea românului din diaspora care a înființat prima platforma de crowdfunding din România bazată pe tokenizare imobiliară

linkedin.com
criptomonede world pamant glob
„Misiunea noastră este de a democratiza sectorul imobiliar. Credem cu tărie că toată lumea artrebui să aibă acces la investiții imobiliare, așa că am construit Stock.estate pentru a face imobiliarele accesibile și abordabile pentru toți. Tokenizarea proiectelor imobiliare se bazează pe două componente, una conceptuală și una tehnologică. Cea conceptuala este implementată prinmodelul de investiții de capital prin care investitorii primesc cotele-parte din imobil; iar ceatehnologică este implementată prin tehnologia blockchain prin care pentru fiecare proiect suntemise Tokenurile imobiliare nefungibile (NFTs) care sunt transferate către portofelele digitale alinvestitorilor și ulterior pot fi tranzacționate pe piața secundară a platformei.”, declara Vicențiu Vlad, Co-Founder & CEO Stock.estate.
-
Cum funcționează platforma Stock.estate?
-
Echipa Stock.estate identifică și efectuează cercetări asupra oportunităților de investiții imobiliare pe care investitorii le pot accesa pe platformă. Apoi, proiectul imobiliar se fracționalizează în tokenuri.
Pentru fiecare campanie de crowdfunding se creează un vehicul investițional cu scop special (SPV), căruia i se vor alătura investitorii care participă la acea campanie. Suma investită va influența procentul pe care un investitor îl va avea ca proprietar al afacerii respective. Iar Stock.estate se asigură că toți investitorii au acces la informații complete, necesare și suficiente pentru a-și efectua propria analiză de risc.
Stock.estate asigură un proces eficient de investiție și strângere de fonduri pentru a pregăti proprietatea corespunzător, înainte ca aceasta să intre în circuitul comercial, rezidențial sau hotelier, pentru a produce venituri stabile din chirie, care sunt plătite ca și dividende către investitori.
Vicențiu Vlad este un tânăr român crescut în Italia care studiat la Accademia Militare di Modena; a lucrat în cadrul armatei Italiene după care a fost atașat la sediul central a Organizația Națiunilor Unite (ONU) din New York pe teme de Peace and Security. Este recent întors în România unde a pus bazele afacerii stock.estate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.