Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea studentei care a murit alături de prietenul ei, în incendiul de la Ferma Dacilor: Sora fetei, mesaj pentru cei care au unităţi neautorizate

ISU
incendiu ferma dacilor

Povestea studentei care a murit alături de prietenul ei, în incendiul de la Ferma Dacilor: Sora fetei, mesaj pentru cei care au unităţi neautorizate

Anca Florina Gavrilă, studenta la Sociologie care şi-a pierdut viaţa în incendiul de la Ferma Dacilor, a murit alături de prietenul ei, Adrian. Tânăra urma să împlinească 21 de ani în mai puţin de o lună. A luat spontan decizia de a merge să petreacă o seară la Ferma Dacilor şi ajunsese acolo în seara de Crăciun, cu doar câteva ore înaintea dezastrului. Mama ei a aflat în parc despre incendiu şi şi-a dat seama ce se întâmplă când nu şi-a mai putut contacta fiica, anunță news.ro.

Anca Florina Gavrilă era din Călăraşi. Era studentă la sociologie, fiica unui antrenor cunoscut pe plan local. Anca ar fi împlinit 21 de ani pe 14 ianuarie. Lasă în urma ei un gol imens şi mulţi prieteni îndureraţi.

„Era o persoană extraordinară. Avea un suflet extraordinar, nu am întâlnit o persoană mai bună decât ea. Era amuzantă, ştia să pună un zâmbet pe faţa oricui”, o descrie sora sa, Carmen.

„Eu ştiam că e acolo. Ştiam că s-a dus o seară acolo, cu prietenul ei să se relaxeze. A murit şi el. decizia de a merge acolo a fost ceva spontan, ea s-a văzut cu prietenul ei şi întâmplător s-au hotărât să meargă acolo, nu era planificat înainte. Ajunseseră acolo în seara de 25”, a declarat, pentru News.ro, Carmen Gavrilă.

Familia a aflat întâmplător că fiica ar putea fi victima dezastrului de la Tohani

„Am aflat întâmplător. A aflat mama, întâmplător, în parc, că a fost incendiu acolo, m-a sunat imediat şi de atunci am încercat că dăm de ea şi nu a fost posibil. Au plecat acolo părinţii, încă nu găsiseră toate cadavrele. Azi dimineaţă (miercuri-n.r.) mi-au conformat de la Medicina Legală că ea este”, a săus sora tinerei.

Părinţii fetei au fost chemaţi pentru a da probe biologice în vederea identificării cadavrului în baza analizelor ADN.

Carmen Gavrilă crede că de vină pentru moartea surorii sale este sistemul care permite ca astfel de unităţi de cazare să funcţioneze.

„Normai că nu pot fi ei (tinerii morţi în incendiu – n.r.) responsabili. (De vină sunt -.n.r.) patronul şi faptul că funcţiona pensiunea fără autorizaţie”

Sora Ancăi are un mesaj şi pentru afaceriştii care conduc unităţi de cazare în care vieţile oamenilor sunt puse în pericol: „Corupţia este la un nivel extraordinar de mare şi, dacă pentru ei contează mai mult banii decât contează viaţa unor tineri, e de nedescris sentimentul. Nu! Nu aşa!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.