Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pozitia INTRAROM S.A. cu privire la decizia Consiliului Concurentei din data de 27.07.2017

consiliul concurentei

Urmare a deciziei Consiliului Concurentei din data de 27.07.2017 cu privire la sanctionarea companiei, comunicam urmatoarele:

INTRAROM S.A. asteapta motivarea deciziei Consiliului Concurenței privind sancționarea companiei, urmând a exercita toate căile legale de atac ale acestei decizii. Astfel, cum a susținut și în cadrul procedurii administrative desfășurate în fața Consiliului Concurenței, INTRAROM SA consideră că acuzatiile aduse la adresa companiei sunt nefondate.

INTRAROM S.A. este unul din liderii pietei IT&C, avand 24 de ani de existenta pe piata romaneasca si investitii de peste 24 milioane euro. Compania se concentreaza strategic pe dezvoltarea gamei de produse wireless de ultimă generație și continuarea investitiilor în România. În prezent, la fabrica INTRAROM SA din București, se folosesc echipamente electronice bazate pe tehnologii avansate și lucreaza sute de profesioniști cu înaltă calificare pentru a livra soluțiile de ultimă generație cerute catre clienți companiei din întreaga lume.

Dezvoltand continuu baza de productie de sisteme de telecomunicații si un centru de expertiza locala, compania este pe deplin angajata sa se dezvolte si sa se extinda in Romania folosind resursa umană locală, respectând legile romanești, precum si valorile asumate in ceea ce privește integritatea si concurenta loiala. INTRAROM S.A. propagă respectarea regulilor de concurență în rândul angajaților și partenerilor săi, ca o manifestare a angajamentului său de asigurare a conformității cu legislația aplicabilă, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.