Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PPU-SL acuză PNL că sprijină pedofilii și violatorii

Twitter
PPUSL

Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), consideră că decizia Guvernului Orban de a ataca la Curtea Constituțională legea prin care erau mărite pedepsele pentru pedofili și violatori reprezintă un gest incalificabil și imoral.

„Oricât de mult aș încerca, nu pot găsi o explicație rațională pentru decizia Guvernului Ludovic Orban, de a contesta la CCR legea pentru modificarea Codului Penal, în care erau prevăzute creșteri ale pedepselor pentru agresorii sexuali. În Parlament, așa cum este firesc, parlamentarii umaniști au susținut acest proiect, iar acum îl vedem blocat de un gest incalificabil. Să te opui cu toată forța acestor modificări legislative, să vii practic în sprijinul pedofililor și violatorilor, pentru mine înseamnă, fără echivoc, lipsa oricăror repere morale.

Înseamnă că cei care au contestat legea la CCR nu au pic de compasiune pentru victimele infracțiunilor sexuale. Mi-e greu să îmi imaginez un gest de un mai mare cinism decât acesta. Să te grăbești să proclami încălcarea drepturilor violatorilor și pedofililor, când nu ai ridicat un deget pentru victimele lor. La un an de zile de la tragedia de la Caracal justiția nu este mai aproape să facă dreptate, iar Guvernul României luptă pentru apărarea drepturilor agresorilor sexuali. Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-a făcut un crez din a lupta împotriva abuzurilor de orice fel, iar acesta este fără echivoc un abuz al Guvernului îndreptat împotriva românilor, al bunului-simț și al moralității”, a transmis Daniel Ionașcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.