Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pr. Gheorghe Holbea: 'Sfântul Nicolae este unul dintre cei mai grabnici ascultători şi ajutători ai noştri'

basilica.ro
Parintele Gheorghe Holbea

În predica rostită luni la hramul Bisericii „Precupeţii Noi” din Bucureşti, Părintele Gheorghe Holbea i-a îndemnat pe credincioşi să se roage Sfântului Ierarh Nicolae, întrucât este unul dintre cei mai grabnic ascultători şi ajutători, conform basilica.ro.

„Să-l rugăm pe Sfântul Nicolae să mijlocească la Bunul Dumnezeu să ne dăruiască şi nouă în aceste vremuri încercate liniştea sufletească pe care el a dobândit-o în timpul vieţii sale pământeşti şi pe care a împărtăşit-o tuturor celor care se roagă lui”.

„Să ne dăruiască şi blândeţea lui, să ne dăruiască această comuniune şi această dăruire totală pe care Mântuitorul Iisus Hristos i-a insuflat-o în timpul vieţii sale pământeşti”.

„Sfântul Nicolae este unul dintre sfinţii cei mai apropiaţi şi cei mai dăruiţi. Cei care avem o suferinţă, o lipsă, să nu ezităm să facem Acatistul Sfântului Ierarh Nicolae care este, după Maica Domnului, unul dintre cei mai grabnic ascultători şi ajutători ai noştri”, a spus clericul, care este este conferenţiar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti.

Biserica „Precupeţii Noi” din Protoieria Sector 1 Capitală are hramurile „Adormirea Maicii Domnului” şi „Sfântul Ierarh Nicolae”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.