Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prăbuşirea avionului A320: Britanici, americani şi kazahi, printre victimele accidentului

avion prabusit barcelonnette

Cel puţin trei britanici, doi americani şi cel puţin trei kazahi se află printre cele 150 de victime ale prăbuşirii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings marţi în Alpii francezi, relatează miercuri AFP. 

Potrivit Ministerului britanic de Externe, printre cele trei victime britanice identificate se află un bebeluş de şapte luni, care călătorea cu mama sa. ''Nu excludem posibilitatea să existe şi alte victime britanice'', a indicat ministrul de externe, Philip Hammond. 

Departamentul de Stat al SUA a confirmat de asemenea miercuri că doi americani şi-au pierdut viaţa în accidentul din Franţa. ''Pentru moment, putem confirma moartea a doi cetăţeni americani. Suntem în contact cu familiile lor şi le prezentăm cele mai sincere condoleanţe familiilor celor 150 de pasageri'' morţi în accident, a declarat purtătoarea de cuvânt a diplomaţiei americane, Jennifer Psaki. 

Ministerul kazah de Externe a indicat, de asemenea, că cel puţin trei kazahi se aflau la bordul avionului prăbuşit marţi în Franţa. 

Germania (72 de morţi) şi Spania (51 de morţi) sunt însă ţările cele mai afectate din punctul de vedere al victimelor catastrofei aeriene, cea mai mare din Franţa din ultimii peste 30 de ani.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.