Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prahova: cod portocaliu de inundații în râurile din bazinele hidrografice Doftana și Teleajen

Danny Franks
Alerta Cod Portocaliu

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis vineri o avertizare Cod portocaliu de inundaţii pentru râurile din bazinele hidrografice Doftana şi Teleajen, judeţul Prahova, valabilă până la ora 16:00, relateză Agerpres.

Conform INHGA, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de inundaţie, pe râurile din bazinele hidrografice Doftana - bazin amonte S.H. Teşila şi Teleajen - bazin amonte S.H. Vălenii de Munte, judeţul Prahova.

Citește și: GALERIE FOTO - Accident SPECTACULOS la Ialomița, între un TIR și trei mașini: motorul unei mașini a fost aruncat într-un autoturism

Fenomenele hidrologice se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din bazinul hidrografic Teleajen - bazin superior amonte Ac. Măneciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.