Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRĂPĂD în Cluj: 91 de elevi şi cadre didactice s-au infectat cu COVID-19

Inquam Photos / Octav Ganea
scoala distantare

În judeţul Cluj sunt confirmaţi cu COVID-19, în prezent, 74 de elevi din 41 de unităţi de învăţământ, precum şi 17 cadre didactice de la 15 unităţi de învăţământ, potrivit unei informări a prefectului Mircea Abrudean.

Conform Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, 288 de unităţi de învăţământ preuniversitar clujean sunt în scenariul 1 (participarea zilnică faţă în faţă a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ), 125 de unităţi de învăţământ sunt în scenariul 2, iar 10 de unităţi de învăţământ preuniversitar sunt în scenariul 3 (participarea tuturor preşcolarilor şi a elevilor la activităţi/lecţii online), scrie agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile

Pe de altă parte, conform informării de marţi a prefectului Mircea Abrudean, în ultimele 24 de ore, 85 persoane au fost confirmate cu COVID-19 în judeţul Cluj, iar 32 de persoane sunt în ATI, dintr-un total de 369 de pacienţi internaţi.

Pe secţiile ATI clujene există 35 de locuri, dintre care 32 sunt ocupate.

Citește și: Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Raed Arafat: Aștept ieșirile dvs. publice în care, cu aplomb egal, să spuneți că vă opuneți desfășurării alegerilor în 6 decembrie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.