Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRĂPĂD în Italia: Un nou record zilnic de aproape 27.000 de cazuri

Twitter
italia

Italia a înregistrat un record de 26.831 de noi cazuri de COVID-19 şi 217 de decese în ultimele 24 de ore, potrivit buletinului zilnic informativ al Ministerului Sănătăţii şi Protecţiei civile, relatează dpa.

Numărul zilnic de infectări este cel mai mare de la începutul pandemiei, în timp ce numărul de decese este mai mare de 200 zilnic de marţi, un nivel care nu a mai fost înregistrat de la jumătatea lui mai, scrie agerpres.ro.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

Un alt trend îngrijorător este creşterea numărului pacienţilor de la terapie intensivă, care este joi de 1.651, în creştere cu 7,5% faţă de ziua precedentă şi cu 66% într-o săptămână.

Bilanţul total al deceselor legate de pandemie este acum de 38.122 în Italia, în timp ce numărul de cazuri de COVID-19 a ajuns la 616.595, au mai precizat Protecţia civilă şi Ministerul Sănătăţii.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.