Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRĂPĂD în rândul poliţiştilor şi angajaţilor din spitalele din Slatina şi Caracal: S-au infectat pe capete, din cauză că nu au respectat normele și legile

Mediafax
amenda amenzi politist

Noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost raportate marţi în rândul poliţiştilor şi al angajaţilor spitalelor din municipiile Slatina şi Caracal, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

La Spitalul Municipal Caracal, unde săptămâna trecută 14 angajaţi au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2, au fost raportate marţi şapte noi cazuri de COVID-19 în rândul salariaţilor, scrie agerpres.ro.

Citește și: Claudiu Năsui, declaraţie dură la Florin Roman: ‘Care e şmecheria? Dacă declari că nu ai domiciliu în Bucureşti, primeşti diurne suplimentare’

Şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina au fost raportate marţi patru cazuri noi de infectare în rândul salariaţilor unităţii, mai multe faţă de săptămâna trecută, când au fost trei angajaţi testaţi pozitiv pentru COVID-19.

Marţi au fost raportate şi patru cazuri de infectare cu noul coronavirus la angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Citește și: Informații din ședința Orban-Vela-Tătaru-Arafat: Zonele unde masca de protecție ar putea fi obligatorie și pe stradă

De la începutul pandemiei, în judeţul Olt au fost confirmate 2.296 cazuri de infectare cu noul coronavirus, 1.055 de persoane vindecate şi 84 de decese.

În prezent, sunt internaţi în spitalele din judeţ 137 de pacienţi cu noul coronavirus, dintre care 19 la ATI, ceea ce înseamnă că două treimi din paturile de terapie intensivă din judeţ sunt ocupate cu bolnavi cu COVID-19.

Citește și: Medicul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus, ieșire dură la adresa lui Nelu Tătaru: ‘Incompetența bulbucată lovește din nou’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.