Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președinția Română a Consiliului UE, aproape de final - Klaus Iohannis culege laurii la Bruxelles: Vreau să vă mulțumesc pentru aprecierile exprimate

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri, în prezența lui Donald Tusk și Jean Claude Juncker, că Președinția Română a Consiliului UE a reușit să încheie un număr semnificativ de inițiative legislative și a mulțumit celor doi lideri pentru aprecierile exprimate.

„Ieri și astăzi am discutat o serie de chestiuni vitale pentru viitorul UE. Aș vrea doar să menționez doar câteva dintre ele și să mă refer, de asemenea, de activitatea președinției române a Consiliului UE în ultimele 6 luni. Voi începe prin a transmite mulțumiri pentru aprecierile voastre, Donald și Jean-Claude! Este foarte important pentru noi, având în vedere că aceasta a fost prima noastră Președinție. Agenda strategică adoptată reflectă pe deplin cele 10 angajamente pe care le-am adoptat la Sibiu, intitulate „Spiritul de la Sibiu”. Acum obiectivul central este să rămânem uniți, hotărâți și eficienți în eforturile noastre de a pune în aplicare această agendă și de a obține rezultate pentru toți. România este pe deplin angajată în această privință. (...) Aș vrea să le mulțumesc statelor membre și instituțiilor europene pentru susținere și pentru abordarea constructivă care a permis președinției române să încheie un număr semnificativ de inițiative legislative”, a spus Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.