Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintel Braziliei și-a reluat atribuțiile pe patul spitalului: Jair Bolsonaro a fost operat în urma atentatului cu armă albă din decembrie

Jair Bolsonaro

Preşedintele Jair Bolsonaro a preluat din nou miercuri frâiele puterii în Brazilia din camera sa de spital de la Sao Paulo, după ce a suferit luni o intervenţie chirurgicală, a anunţat agenţia publică Agencia Brasil, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Scenariu halucinant! De ce nu ar vrea Klaus Iohannis să o numească pe Olguța Vasilescu la șefia Ministerului Dezvoltării

Operat pentru înlăturarea unei pungi de colostomie pe care o purta de la atentatul cu arma albă căruia i-a căzut victimă în septembrie, în timpul campaniei electorale, şeful statului se află într-o stare "stabilă", fără "sângerări sau alte complicaţii", potrivit ultimului buletin medical.

Vicepreşedintele Hamilton Mourao a exercitat preşedinţia timp de 48 de ore, de la începutul intervenţiei chirugicale, care a durat peste şapte ore.

Bolsonaro îi va primi pe miniştri la spital şi va rămâne în incinta acestuia "până la zece zile", potrivit acestui purtător de cuvânt, care a spus că "o întreagă structură a fost instalată la Sao Paulo pentru a asigura o guvernare eficientă".

Odată ce aceste vizite vor fi autorizate de medici, "vom încerca să facem în aşa fel încât să nu organizăm prea multe reuniuni pentru a evita să nu-l obosim", a mai precizat acest purtător de cuvânt.

Jair Bolsonaro a fost înjunghiat de un dezechilibrat mintal în timpul campaniei electorale, pe 6 septembrie 2018, în statul Minas Gerais, în timpul unei băi de mulţime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.