Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintel CJ Brăila, despre plecarea lui Tudose din PSD: 'Plecarea lui Mihai Tudose este o pierdere pentru organizaţie'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Francisck Iulian Chiriac, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Brăila, a comparat, miercuri, demisia din PSD a fostului premier Mihai Tudose cu o pierdere a unui membru al familiei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Scenariu halucinant! De ce nu ar vrea Klaus Iohannis să o numească pe Olguța Vasilescu la șefia Ministerului Dezvoltării

"Când pleacă cineva important, cu 27 de ani de activitate în partid, cu care am câştigat marea majoritate a bătăliilor, este ca şi când îţi pleacă cineva din familie. Plecarea lui Mihai Tudose este o pierdere pentru organizaţie, ţinând cont că Mihai Tudose, fostul premier al României, a fost un membru important în PSD. Este decizia lui personală, unilaterală, noi am încercat să-i explicăm că n-ar fi fost bine, dar până la urmă este decizia lui, eu o respect. Nu şi-a dat demisia din cauză că echipa PSD Brăila nu funcţionează, ci din cauza problemelor care se întâmplă la Bucureşti. Aşa ne-a explicat. Sunt ferm convins că domnul deputat Tudose, oriunde s-ar afla, în orice conjunctură politică, va ajuta în continuare Brăila pe proiectele mari şi va ajuta şi administraţia publică locală pentru a le duce la îndeplinire pentru cetăţenii din Brăila", a declarat Chiriac.

Acesta a precizat că rămâne în PSD până la finalizarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila, iar după aceea se va orienta în funcţie de "conjunctura politică".

"Eu rămân în continuare, pentru a-mi duce mandatul până la capăt, proiectele pe care le-am promis brăilenilor. După aceea o să vedem, în funcţie de conjunctura politică, ce se va întâmpla. Sperăm să rămânem pe un drum bun, spre binele Brăilei şi pentru binele ţării", a spus Chiriac.

Conform statutului PSD, interimatul la şefia organizaţiei PSD Brăila, după plecarea lui Mihai Tudose, este asigurat de secretarul executiv, respectiv senatorul Ion Rotaru, cel care a preluat aceste atribuţii şi înainte de alegerea lui Tudose în funcţie, în septembrie anul trecut.

Fostul premier Mihai Tudose, preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Brăila, care are cinci mandate de deputat din partea PSD Brăila, a anunţat, marţi, că a demisionat din PSD şi se va alătura echipei Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.