Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Asociației Colectiv a răbufnit după ce judecătorul de caz a cerut pensionarea: 'Ai un dezastru cu 64 de morţi şi 100 de grav răniţi...'

actionarii_club_colectiv_audiati_la_parchetul_general_06935100

Justiţia în România nu este nici oarbă, nici dreaptă, ci asemeni statului român, adică laşă şi coruptă, spune preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, după cererea de pensionare a judecătorului din dosarul Colectiv, care va fi dezbătută marţi în plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

"Justiţia în Romănia nu este nici oarbă, nici dreaptă. Citesc despre drept: dreptul este arta binelui şi a echităţii. Oare ce naiv a putut gândi asta? Ai un dezastru cu 64 de morţi şi o sută de grav răniţi, iar tu, justiţie, de la procurori la judecători, ne demonstrezi zilnic că eşti asemeni statului român: corupt, laş, criminal”, a scris luni Eugen Iancu pe pagina sa de Facebook.

Directorul Colegiului SRI îl desființează pe Ion Cristoiu: 'Altădată era mult mai subtil, mai sofisticat. Acum minte într-o manieră absolut jenantă'

Judecătorul din dosarul Colectiv, Valeriu Mihai Terceanu, a cerut pensionarea, solicitarea lui urmând să fie discutată marţi în şedinţa plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Dacă cererea sa va fi aprobată, procesul în cazul Colectiv ar putea fi reluat de la zero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.