Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CCIR, Mihai Daraban, reprezintă România la reuniunea Business 20

mihai daraban ccir

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, reprezintă ţara noastră la reuniunea oamenilor de afaceri în cadrul Business 20 (B20) care se desfăşoară la Ankara, Turcia, în perioada 3-5 septembrie, se arată într-un comunicat al CCIR, remis Stiripesurse.ro.

Președintele CCIR participă la sesiunea de lucru care are ca temă infrastructura şi investiţiile, alături de alţi 190 de membri, lideri ai comunităţii de afaceri la nivel mondial. Importanţa acestei sesiuni este evidenţiată de nivelul alocărilor bugetare anuale pentru proiectele de infrastructură, care se ridică la aproximativ 9 trilioane USD. Grupul de lucru propune depăşirea inegalităţilor uriaşe privind sumele alocate domeniului între diversele zone ale globului.

“Subiectele legate de infrastructură şi investiţii, fie publice sau private, sunt foarte importante, mai ales pentru statele care au de recuperat decalaje semnificative faţă de economiile dezvoltate, cum este şi cazul României. Consider participarea la sesiunile B20 o oportunitate care poate ajuta România să-şi dezvolte infrastructura, să stimuleze investiţiile şi să creeze un parteneriat puternic în acest domeniu între stat şi companiile de profil”, a declarat Mihai Daraban.

B20 este o platformă importantă a Forumului internaţional G20, creat în 1999 pentru a reuni economiile importante şi marile economii emergente din 20 de state care reprezintă două treimi din populaţia planetei şi aproximativ 90%  din Produsul Intern Brut al acesteia. B20 reuneşte liderii comunităţilor de afaceri din economiile cele mai avansate ale lumii şi promovează temele importante pentru dezvoltarea economiei mondiale, prin menţinerea legăturilor dintre decidenţii politici şi comunităţile de afaceri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.