Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CJ Harghita, ÎNVINS în instanță. Sentință DEFINITIVĂ

breaking news

Președintele CJ Harghita, Borboly Csaba, este obligat să îndepărteze steagul secuiesc arborat pe sediul instituției și în sala de ședințe. Decizia judecătorilor Curții de Apel Târgu Mureș este definitivă.

„Respinge recursurile formulate de PREŞEDINTELE CONSILIULUI JUDEŢEAN HARGHITA şi CONSILIUL JUDEŢEAN HARGHITA(cu sediu), împotriva Sentinţei nr. 434/29.03.2016 pronunţate de Tribunalul Harghita, în dosarul 1085/96/2015. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 19 octombrie 2016”, se arată în decizia Curții de Apel Târgu Mureș.

În luna martie a acestui an Tribunalul Harghita a admis acțiunea Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC) și l-a obligat pe președintele Consiliului Județean Harghita, UDMR-istul Borboly Csaba, să îndepărteze steagul secuiesc arborat pe sediul instituției și în sala de ședințe, scrie Dan Tanasă pe blogul personal.

Președintele UDMR al CJ Harghita a formulat recurs împotriva acestei sentințe însă Curtea de Apel Târgu Mureș a respins acțiunea. UDMR-istul Borboly Csaba este obligat acum să pună în executare această sentință definitivă, în caz contrar riscând o nouă acțiune în instanță pentru amendare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.