Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Colegiului Medicilor, despre cazul falsului medic ginecolog: Nu figureaza în baza noastră de date

medic

Gheorghe Borcean, președintele Colegiului Medicilor, sustine că Raluca Daniela Bîrsan, femeia care lucrează de 10 ani la Spitalul de Urgență Ilfov, fiind cunoscută drept medic, potrivit jurnaliștilor de la libertatea.ro,ca aceasta nu figureaza in baza de date.

"În cursul dimineții de astăzi s-au făcut verificări în baza de date a Colegiului Medicilor din România și nu figurează în baza noastră de date. Și dacă ar fi fost voluntar, trebuia să aibă o înregistrare la Colegiul Medicilor și trebuia cu acea înregistrare să meargă la spital pentru a face un contract de voluntariat. E o formă legală în care unul își declară dorința de a deveni voluntar. Spitalul, sectia spune aș avea nevoie de el aici și atunci faci un document cu conducerea spitalului în care pune diploma, certificatul profesional de calificare și înregistrarea de la Colegiul Medicilor cu plata asigurării de malpraxis", a declarat Gheorghe Borcean pentru Digi24.

Citeste si Guvernul le răspunde celor de la UEFA: data la care vor fi gata cele trei stadioane pentru Euro 2020

Un nou caz de practicare a medicinei fara studii a fost descoperit de jurnalistii de la libertatea.ro. Este vorba despre o femeie de 30 de ani, care si-ar fi inventat o diplomă de medic. Aceasta lucreaza de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov.

„Raluca Daniela Bîrsan se comportă ca un medic, se prezintă pacienţilor ca un medic, face gărzi, câteodată singură chiar, fără doctorul Dragu, cea care a fost până de curând şef de secţie la Ginecologie”, povesteşte una dintre asistentele din spitalul public, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.