Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Comisiei pentru afaceri europene, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit cu președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum

Comunicat presa deputat Angel Tilvar
Angel Tilvar, intalnire,

Președintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaților, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit miercuri la Palatul Parlamentului cu o delegație a Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul german (Bundestag), condusă de Gunther Krichbaum, președintele Comisiei. La întrevedere au participat și senatorul Gabriela Crețu, deputatul Roxana Mânzatu, precum și deputații Ovidiu Ganț, Andrei Gerea, Ștefan Mușoiu și Petre Florin Manole.

Citește și: Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu secretarul general al Organizației Mondiale pentru Restituirea Proprietăților Evreiești

Au fost abordate teme de interes de pe agenda europeană, în special în contextul deținerii de către țara noastră a Președinției Consiliului UE, precum procesul de extindere a UE în Balcanii de Vest și aderarea la spațiul Schengen. Angel Tîlvăr a subliniat că organizarea Președinției române a Consiliului UE are valoare funcțională, nu doar simbolică, bucurându-se la nivel național de o abordare unitară, pro-europeană. De asemenea, în cadrul discuțiilor, demnitarii germani și-au manifestat interesul pentru temele de actualitate de pe agenda Comisiilor pentru afaceri europene din Parlamentul României, cu precădere din perspectiva subsidiarității.

Totodată, în cadrul întrevederii, a fost exprimată dorința celor două părți pentru intensificarea cooperării interparlamentare, în acest context, Angel Tîlvăr subliniind “importanța dialogului direct, aplicat, care întotdeauna ajută la eliminarea interpretărilor și clarifică nelămuririle”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.