Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele echipei Napoli pregătește amenzi jucătorilor și vrea să îl demită pe Carlo Ancelotti, după ce s-a ajuns la a patra partidă la rând fără victorie

www.agerpres.ro
Carlo Ancelotti

Napoli a ajuns la a patra partidă la rând fără victorie, în toate competițiile, iar situația de la club s-a complicat, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ultimă oră! Decizii cruciale luate de Banca Națională, după instalarea Guvernului Orban

Președintele grupării din Serie A, Aurelio De Laurentiis, a transmis ca după remiza de marți seară, 5 noiembrie, 1-1 cu Salzburg, din Liga Campionilor, toată echipa să meargă în cantonament. Decizia oficialului napoletan a fost ignorată de jucători, fapt care l-a enervat pe De Laurentiis și care pregătește atât fotbaliștilor, cât și tehnicianului Carlo Ancelotti amenzi, iar celui din urmă chiar demiterea.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Carlo Ancelotti a rămas în biroul lui, acolo unde a avut o discuție video-call cu Aurelio De Laurentiis. Președintele i-ar fi reproșat antrenorului italian că i-a contestat hotărârea de retragere în cantonament a jucătorilor. În plus, sursa citată notează că De Laurentiis ar fi avut apoi o discuție cu avocații săi pentru a vedea cum poate întrerupe colaborarea cu Ancelotti, dar și cum îi poate amenda și pedepsi pe jucători.

Citește și: EXCLUSIV Avem toate contractele cu fonduri europene ale lui Dan Barna! Partener în proiecte de peste 20 de milioane de euro

În același timp, Aurelio De Laurentiis a mai decis că Napoli va intra pentru o perioadă nedeterminată în silenzio stampa, nu va mai discuta cu presa.

În campionat, Napoli se află pe locul șapte, cu 18 puncte, la 11 distanță de liderul Juventus, în timp ce, în grupele Ligii Camionilor, gruparea pregătită de Carlo Ancelotti este pe locul doi, cu opt puncte, înregistrate în patru meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.