Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis se implică în scandalul polițelor RCA: Primele declarații de la Cotroceni

iohannis cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a decis să se implice în scandalul polițelor RCA care pare să nu se mai termine! Conform purtătoarei de cuvânt a Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi, președintele a luat legătura cu autoritățile abilitate și a discutat cu Guvernul, ASF și Consiliul Concurenței.

”E necesară o rezolvare rapidă, dar care să fie pe termen lung. Acești oameni trebuie să-și vadă rezolvate problemele pe termen lung, trebuie găsite soluții. Sperăm că vor fi rezolvate aceste lucruri, trebuie să le acordăm credit instituțiilor. Să vedem ce se întâmplă în perioada următoare.”, a spus Mădălina Dobrovolschi, purtătoare de cuvânt a Administrației Prezidențiale.

Citește și: FOTO Pozele cu FIICA SA de 15 ANI care l-au scos din minţi pe Cristi Boureanu

Transportatorii rutieri consideră că problemele cu care se confruntă la ora actuală sunt ignorate de către Guvern şi ameninţă cu prelungirea protestului atât în Piaţa Victoriei, cât şi în ţară şi după ora 15,00, până la rezolvarea cererilor pe care le-au înaintat autorităţilor.

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu, a declarat că stabilirea preţurilor RCA, aşa cum solicită transportatorii într-o petiţie, nu intră în atribuţiile Guvernului, ci Autorităţii de Supraveghere Financiară, care are cadrul legal să intervină.

Într-o declaraţie transmisă presei joi, Liviu Iolu aminteşte că, după consultări cu transportatorii, Autoritatea de Supraveghere Financiară şi Consiliul Concurenţei, Guvernul a adoptat miercuri o ordonanţă de urgenţă tocmai pentru a crea cadrul juridic care să permită rezolvarea acestor probleme.

Citește și: Doi studenți au făcut sex cu o pungă de plastic în loc de prezervativ: Cu ce s-au ales

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.