Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Klaus Iohannis a PROMULGAT Legea privind eliminarea a 102 taxe

Ultima Ora breaking news

Președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care prevede eliminarea a 102 taxe, lege care a fost inițiată de președintele PSD Liviu Dragnea înainte de alegerile parlamentare.

Vezi și: SURSE - Băsescu, Kovesi și Coldea vor fi AUDIAȚI la Parchet

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 6 ianuarie a.c., decretul pentru promulgarea Legii privind eliminarea unor taxe și tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.”, transmite Administrația Prezidențială într-o comunicare pentru stiripesurse.ro

Inițial legea aprobată de fostul Parlament și a fost atacată de președintele României la Curtea Constituțională nemulțumit de eliminarea taxelor radio-tv. Președintele a uzat și de dreptul de atac la Curtea Constituțională pentru un control de constituționalitate. La sfârșitul anului trecut CCR s-a pronunțat în sensul că legea este constituțională.

Apoi președintele a retrimis legea Parlamentului pe procedura reexaminării. Cum Parlamentul i-a retrimis-o în aceeași formă președintele a trebuit să o promulge.

Legea va intra în vigoare după ce decretul prezidențial de promulgare a legii va fi publicat în Monitorul Oficial Partea I.

PSD-ALDE au anunțat că toată măsurile cuprinse în lege au impactul calculat și prevăzut în Bugetul pe 2017 care urmează să fie adoptat de Parlament luna aceasta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.